Hogyan alakul a Vidékfejlesztési Program 2016-ban?

2016. április 19. 07:48
Milyen lehetőséget kínál a Vidékfejlesztési Program és milyen feltételeknek kell megfelelni a sikeres pályázáshoz?

Az Erste Bank Agrárkompetencia Központja tisztelettel várja Önt és kollégáját kötetlen, kapcsolatépítő üzleti vacsorára Mádra, a Tokaj-Hegyaljai csúcsminőségű fehérborok hazájába! 

A rendezvény vendége: Dr. Gyuricza Csaba, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) elnöke

Témák:

• Milyen lehetőséget kínál a Vidékfejlesztési Program és milyen feltételeknek kell megfelelni a sikeres pályázáshoz?
• Milyen segítséget tud nyújtani az MVH?
• Hogyan fog működni egy gazdaság 20 év múlva? Lehetőségek és források
• Kinek lehet továbbadni a gazdaságot, vannak-e tettre kész fiatalok?

erste

Gyuricza Csaba, az MVH elnöke; Hollósi Dávid, az Erste Bank Agrárkompetencia Központjának vezetője; Trombitás Zoltán, EU Iroda vezető

Időpont: 2016. április 28. (csütörtök) 16:00 óra (érkezés: 15.30-tól)
Helyszín: Aszúház – Oktatási Központ pincéje: 3909 Mád, Batthyány tér 3.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Részvételi szándékát, kérjük, a konferenciak-1@knkpr.hu e-mail címre jelezze április 21-ig.

forrás: agroinform.hu

Kapcsolódó cikkek

Szélesedő kelet-közép-európai együttműködés az uniós agrárpénzek védelmében

2018. június 13. 07:43
A Visegrádi Négyek, valamint a balti országok is egyetértettek abban, hogy elfogadhatatlan a Közös Agrárpolitikára fordítható uniós források 2020 utáni időszakra javasolt csökkentése – mondta Nagy István agrárminiszter Bábolnán, a magyar V4-elnökség záró agrárminiszteri találkozóján.

Pogácsa helyett gyümölcs a meetingen: a cégek nyitottak az egészséges munkahelyi táplálkozás iránt

2018. november 05. 08:54
Az étrendi kockázatok közül az elégtelen gyümölcsfogyasztást az olajos magvak és diófélék elégtelen fogyasztása követi, majd a magas só, a kevés zöldség- és rostbevitel következik. A munkahelyi egészségfejlesztő programok azonban csökkenthetik ezeket a kockázatokat. Az általunk megkérdezett gyümölcskiszállító és catering cégek közös tapasztalata az, hogy a vállalatok egyre nyitottabbak az egészséges táplálkozás iránt, és hajlandóak a dolgozóik egészsége és motiváltsága érdekében olyan szempontokra is forrást biztosítani, melyek korábban feleslegesnek tűntek.